Обратно към категорията

Опит за хакерска атака и срещу Комисията за личните данни

   

Опит за хакерска атака и срещу Комисията за личните данни

Опит за хакерска атака е направен в Комисията за защита на личните данни, потвърди за „Хоризонт“ председателят ѝ Венцислав Караджов.
 
Опитът е направен през безжичната Wi-Fi мрежа на комисията, което означава, че извършителят физически е бил в района на сградата ѝ, за да се опита да извърши хакерска атака в системата.
 
Караджов подчерта, че атаката е спряна и затова не може да каже дали целта е бил сайтът на комисията или базата данни. Според него това е целенасочен опит за саботаж на работата на комисията.

БНР









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

#2 Страхил 23.07.2019 01:34

"в КЗЛД всички са толкова неграмотни" Де да бяха само там!

 

 

#1 Дарина 22.07.2019 15:07

в КЗЛД всички са толкова неграмотни , че лъжите им край нямат. Я в ефир да кажат - как вече 10 години едни и същи получават и заплати и военни пенсии. Я да се преброят. А наклонената им черта , само с ехвали колко яде и пие в НС. НЕГРАМОТНИЦИ. ДОРИ НЕ СА СИГУРНИ ЧЕЕ ИМАЛО ХАКЕР, НО ДА КАЖАТ. ТРЯБВА ДА ГИ ЗАКРИЯТ. ВЕЧЕ СЕДМИЦА- НЕ ПРЕДПРИЕХА НИЩО ЗА ЛИЧНИТЕ НИ ДАННИ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАЗРЕШАВАТ НАЙ- БЕЗСРАМНО Д АНИ ТОЧАТ ДАННИТЕ. ЗАКРИВАНЕ И СЪД ЗА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ. НИЩО НЕ НАПРАВИХА И ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНЕТО - ВСЕКИ НИ ЩРАКА - СТАНАХМЕ ЗАРАДИ КЗЛД - БИГ БРАДЪР ДЪРЖАВА


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!