Обратно към категорията

СЛУШАТЕЛ: ВРЕМЕННИТЕ МЕРКИ СТАВАТ ПОСТОЯННИ В ЯМБОЛ

   

СЛУШАТЕЛ: ВРЕМЕННИТЕ МЕРКИ СТАВАТ ПОСТОЯННИ В ЯМБОЛ

Слушател на 999 ни изпрати няколко снимки на отводнителна шахта, която е приютила видимо за дълго клон от дърво. Вероятно, когато е поставен е трябвало да служи за обезопасяване на шахтата. От снимките се вижда, че шахтата е изпълнена с пръст и отдавна не изпълнява ролята си да бъде отводнителна. Интересното явление се намира на Крайречния булевард под моста на ул. Граф Игнатиев.
Всеки ден минавам от там по няколко пъти. Повече от година очаквам или някой да реагира или да разбера какво по вид е дръвчето. Но нито едно от двете не се случва. Затова искам да задам въпроса дали е редно временните мерки да стават постоянни в Ямбол. А не е само това. По кварталите има много подобни. Мястото е под моста на Крайречния булевард”.
Това споделя слушател в рубриката на нашия сайт „Публикувай с 999”.
 
Трябва да отбележим, че клонът и запълнената с пръст шахта не застрашават сериозно нито водачите, нито пешеходците, предвид далеч по-опасните дупки по пътищата. Но да не забравяме, че ролята на шахтата е не да бъде саксия, а при валежи да събира дъждовната вода.
 
Очакваме и вашите сигнали за сериозни или трагикомични факти от битието на нашия град.










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Коментари

 

#1 Теодар 26.07.2019 05:47

Докато не се оформи обществена поръчка за тази шахта и не се наеме фирмата подизпълнител няма как да се изрови пръстта и да се сложи решетйа. Ако може да се заделят евро средства сумата ще стигне поне един милион. Айо ли не няма как за 50 000 да се направи. Казвам фирмата щото о ществените поръчки е абонирана една най-много две фирми.


Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!