Обратно към категорията

Напълно обновиха пенсионерски клуб в Сливен

   

Напълно обновиха пенсионерски клуб в Сливен

Изцяло обновеният клуб на пенсионера в кв. „Дружба“ до блок № 38 днес официално отвори  врати за своите посетители. Гост на събитието беше кметът Стефан Радев, който пожела на членовете на пенсионерския клуб и техните гости много здраве, енергия и приятни емоции в новата обстановка. Той обяви, че съвсем скоро до клуба предстои да бъде изградена детска площадка за най-малките жители на квартала. Неотдавна там беше открита и спортна площадка. Кметът посочи, че във връзка с облагородяването на градската среда, една от амбициите на неговия екип е поетапното подобряване на междублоковите пространства и пътната инфраструктура в кварталите. Това включва нови алеи, детски и спортни площадки, пейки и паркинги.
 
„Пред нас стоят още проекти за реализиране за по-красива, модерна и привлекателна визия на Сливен“, каза още Стефан Радев.
 
От своя страна посетителите и членовете на клуба на пенсионерите благодариха за ремонта и изразиха задоволството си от новия облик на сградата, в която споделят с песни и танци своето време.
 
На събитието присъства и председателят на общинското и областно ръководство на ,,Съюза на пенсионерите 2004” - Сливен и зам.-председател на Централния съвет на ,,Съюз на пенсионерите 2004” - София Пенка Симеонова.
 
Ремонтните дейности, извършени от Община Сливен, започнаха в края на май. Беше извършена топлоизолация на стените, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена обшивка, обособен кухненски кът, санитарно помещение, осветителната инсталация също беше ремонтирана.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Трагедия в село Недялско
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!