Аудио новини


Ямболска търговско-промишлена палата започна изпълнението на проект по мярка 111 “Професионално обучение, информационни дейности и разпро


11/01/11 06:14:16коментари:0Ямболска търговско-промишлена палата започна изпълнението на проект по мярка 111 

“Професионално обучение, информационни дейности и разпространение на научни знания” по Програма за развитие на селските райони на Република България 2007-2013 г.    В продължение на 12 месеца 75 млади фермери и земеделски производители ще имат възможност да участват в курсове за професионално обучение по специалностите“зеленчукопроизводство”, “трайни насаждения”, “растениевъдство”, “животновъдство”, “земеделец”. След завършване на курсовете за обучение, на успешно преминалите тестовете за професионална подготовка,ще бъде издаден сертификат и удостоверение за обучение по част от професия от Центъра за професионално обучение към Ямболска търговско-промишлена палата. Общата цел на проекта е развитие на конкурентноспособността и насърчаване на иновациите в земеделските стопанства в област Ямбол.

Още за проекта чуйте от Стойчо Стойчев, председател на ЯТПП и ръководител на Професионалния учебен център и от Татяна Балъкчиева – зам. Председател на ЯТПП:


Коментари

FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Най-четени новини


Голям пожар в ТЕЦ “Марица Изток 2”. Паднал е частично 135-метров комин

Петстотин и петнадесет километра по пътя на родолюбието

Акция срещу трафик на мигранти в ямболско, бургаско и столицата


Най-коментирани новини

ПРОТЕСТ В СТОЛИЦАТА И ДНЕС, В БСП ЗАПОЧВА ПОДПИСКА, Д. ПЕЕВСКИ:”НЕДОВОЛНИ СА ИЗПЛАШЕНИТЕ”

ОРГАНИЗИРАТ ПРОТЕСТ И В ЯМБОЛ

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО УЧАСТНИЦИТЕ В "ПОДПИСКА ПРОТИВ ОТКАЗА НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ЯМБОЛ


Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter