Трайчо Трайков: Агенти на ДС и антиевропейци потриват ръце за властта


01/03/17 17:05:11коментари:0Трайчо Трайков: Агенти на ДС и антиевропейци потриват ръце за властта+ фоторепортаж

„Нова република" (№ 4) е единствената дясна алтернатива в политическия живот в България", подчерта  политическият говорител Трайчо Трайков при представянето на листата на дясното обединение в Ямбол снощи. "В "Нова република" са истинските мажоритарни кандидати, които са се доказали с политическите си биографии за какво се борят и че имат силите да го отстоят - в мое лице, в лицето на Мартин Димитров, Радан Кънев и ДСБ, Петър Славов, Дани Каназирева и всички останали кандидати".
"Нова република" държи на традиционния български патриотизъм и на България като достоен член на семейството на образованите европейски народи", заяви категорично Трайчо Трайков.
"В момента деца на червената номенклатура, агенти на ДС и антиевропейци потриват ръце за властта. ГЕРБ може и да управлява като тях, но поне спираше БСП. Вече и това не може. За да не допускаме БСП да се връща на власт през няколко години, време е да тръгнем по пътя на новата българска десница Нова Република", призова Трайков.

При представянето на листата на обединението в Ямбол той благодари на ямболлии за оказаната подкрепа, която е получил в Президентски избори 2016:
"Ямбол ми даде силна подкрепа в кандидатпрезидентската кампания и няма никаква причина това да не се повтори, стига хората да разберат, че „Нова република" - това сме ние!", каза още Трайчо Трайков.

"Водачите на ямболската листа Димитър Сяров и Николай Чистов са млади хора, доказани демократи. Вашият съгражданин Николай Чистов е образец на предприемач, който не се страхува да заяви политическата си позиция – в името на осигуряването на прозрачни условия за развитие на бизнеса. И той вижда в „Нова република", от която е част, гарант за това".

А от своя страна Николай Чистов при представянето си подчерта, че точно при възхода на неговата кариера във водеща компания извън страната, той е решил да се върне в България и в родния Ямбол, защото вярва, че, когато млади, енергични и компетентни хора се заемат с решаването на най-важните проблеми. И единият от тях е точно този - младите хора на България напускат родината си в търсене на нормални доходи навън. "За това ще работя - те да имат мотивация да останат тук и да се реализират по начин, който напълно да съответства на тяхната подготовка, труд и амбиция!", заяви Чистов.
Сред приоритетите в местната ни политика с водача на листата Димитър Сяров, сме категорични в реализирането на наша отдавнашна идея. Вместо да се противопоставят двата града - Ямбол и Сливен, те да станат единен икономически център, с индустриални пунктове между тях и другото важно - със скоростен четирилентов път. И двамата с колегата Сяров имаме и сили, и лоби, и компетентност много бързо да реализираме този наш приоритет.", заяви Николай Чистов.

Водач на листите на Нова Република в Ямбол и Сливен е Димитър Сяров. Според него Нова Република стъпва на четири стълба - постигнатият мажоритарен обединителен и убедитилен резултат на кандидата за президент Трайчо Трайков, вторият стълб на Нова Република е последователното силно опозиционно поведение на депутатите на ДСБ и Гражданския съвет в последното Народно събрание. Третият стълб е твърдата, ясна категорична и непоколебима ориентация на хората от Нова Република по европейския и евроатланти избор на страната, а последният стълб е, че кандидатите на Нова Република продължават усилията на сините политици за модернизиране и демократизиране на България.

Парламентарни избори 2017

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Коментари

Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


Един златен, два сребърни и един бронзов медал за малките грации на Ямбол

Петима лекари са обвинени за източване на над 120 хил. лв. от НЗОК

Хванаха шофьор на автобус, превозващ работници, да управлява след употреба на алкохол

Ямболски каратист със сребро от европейското


Най-коментирани новини

Един златен, два сребърни и един бронзов медал за малките грации на Ямбол

Петима лекари са обвинени за източване на над 120 хил. лв. от НЗОК

143 години от Бояджишкия бунт

Попътен вятър към бъдещето в океана на живота, дръзки мореплаватели!


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ