Трайчо Трайков: Агенти на ДС и антиевропейци потриват ръце за властта


01/03/17 17:05:11коментари:0Трайчо Трайков: Агенти на ДС и антиевропейци потриват ръце за властта+ фоторепортаж

„Нова република" (№ 4) е единствената дясна алтернатива в политическия живот в България", подчерта  политическият говорител Трайчо Трайков при представянето на листата на дясното обединение в Ямбол снощи. "В "Нова република" са истинските мажоритарни кандидати, които са се доказали с политическите си биографии за какво се борят и че имат силите да го отстоят - в мое лице, в лицето на Мартин Димитров, Радан Кънев и ДСБ, Петър Славов, Дани Каназирева и всички останали кандидати".
"Нова република" държи на традиционния български патриотизъм и на България като достоен член на семейството на образованите европейски народи", заяви категорично Трайчо Трайков.
"В момента деца на червената номенклатура, агенти на ДС и антиевропейци потриват ръце за властта. ГЕРБ може и да управлява като тях, но поне спираше БСП. Вече и това не може. За да не допускаме БСП да се връща на власт през няколко години, време е да тръгнем по пътя на новата българска десница Нова Република", призова Трайков.

При представянето на листата на обединението в Ямбол той благодари на ямболлии за оказаната подкрепа, която е получил в Президентски избори 2016:
"Ямбол ми даде силна подкрепа в кандидатпрезидентската кампания и няма никаква причина това да не се повтори, стига хората да разберат, че „Нова република" - това сме ние!", каза още Трайчо Трайков.

"Водачите на ямболската листа Димитър Сяров и Николай Чистов са млади хора, доказани демократи. Вашият съгражданин Николай Чистов е образец на предприемач, който не се страхува да заяви политическата си позиция – в името на осигуряването на прозрачни условия за развитие на бизнеса. И той вижда в „Нова република", от която е част, гарант за това".

А от своя страна Николай Чистов при представянето си подчерта, че точно при възхода на неговата кариера във водеща компания извън страната, той е решил да се върне в България и в родния Ямбол, защото вярва, че, когато млади, енергични и компетентни хора се заемат с решаването на най-важните проблеми. И единият от тях е точно този - младите хора на България напускат родината си в търсене на нормални доходи навън. "За това ще работя - те да имат мотивация да останат тук и да се реализират по начин, който напълно да съответства на тяхната подготовка, труд и амбиция!", заяви Чистов.
Сред приоритетите в местната ни политика с водача на листата Димитър Сяров, сме категорични в реализирането на наша отдавнашна идея. Вместо да се противопоставят двата града - Ямбол и Сливен, те да станат единен икономически център, с индустриални пунктове между тях и другото важно - със скоростен четирилентов път. И двамата с колегата Сяров имаме и сили, и лоби, и компетентност много бързо да реализираме този наш приоритет.", заяви Николай Чистов.

Водач на листите на Нова Република в Ямбол и Сливен е Димитър Сяров. Според него Нова Република стъпва на четири стълба - постигнатият мажоритарен обединителен и убедитилен резултат на кандидата за президент Трайчо Трайков, вторият стълб на Нова Република е последователното силно опозиционно поведение на депутатите на ДСБ и Гражданския съвет в последното Народно събрание. Третият стълб е твърдата, ясна категорична и непоколебима ориентация на хората от Нова Република по европейския и евроатланти избор на страната, а последният стълб е, че кандидатите на Нова Република продължават усилията на сините политици за модернизиране и демократизиране на България.

Парламентарни избори 2017

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
Коментари

Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


ЖЕНА СКОЧИ ОТ ТРЕТИЯ ЕТАЖ НА ОТДЕЛЕНИЕ В ЯМБОЛСКАТА БОЛНИЦА. ЗАГИНА НА МЯСТО

Проектират нов мост в Ямбол

ИНДУСТРИАЛНИ СВИНЕВЪДИ: ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ ПРИ ЧУМАТА ПО СВИНЕТЕ СА СТОПАНСТВАТА ТИП <<ЗАДЕН ДВОР>>

Горещниците започват. Вижте кой празнува имен ден


Най-коментирани новини

България остана без хеликоптер-линейка, продадоха последния

ИНДУСТРИАЛНИ СВИНЕВЪДИ: ОСНОВЕН ПРОБЛЕМ ПРИ ЧУМАТА ПО СВИНЕТЕ СА СТОПАНСТВАТА ТИП <<ЗАДЕН ДВОР>>

Започва реконструкция на манастира край ямболското село Кабиле

26 литра на квадратен метър дъжд се изля над Сливен


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ