Радан Кънев: "Три комунистически партии – БСП, ГЕРБ и ДПС, окрадоха България"


04/03/17 20:03:11коментари:0Радан Кънев:

Радан Кънев: + аудио

"Нова Република" е под №4 в бюлетината
Лидерите на Нова Република Радан Кънев, Трайчо Трайков и Мартин Димитров се срещнаха днес с жители и гости на Ямбол. Те преминаха по централните улици на града, разговаряха с излезли в хубавото време ямболлии, за проблемите, които имат, за радостите, за онова, което им дава надежда, за друго, което е тревогата им в днешния ден. Тримата лидери представяха пред всеки срещнат наш съгражданин основните цели, за които партиите в обединението работят, с категоричното подчертаване, че нищо и никой не може да ги отклони от тази посока:

„70 години властта в България се държи като враг на народа си.“, категоричен бе председателят на Нова Република Радан Кънев в интервю за радио 999. „Преди 70 години окрадоха земята, добитъка, пенсионния фонд. За последните 2 години откраднаха 6 милиарда от КТБ и АЕЦ „Белене", още 1 милиард от обществени поръчки. И всичко това го направиха три комунистически партии – БСП, ГЕРБ и ДПС. И сега искат да управляват заедно в коалиция. Кой ще е ги спре?", попита Кънев. Лидерът на ДСБ и Нова Република сам даде отговора – няма да е този, „който вдигна белия байряк и си признае, че се е предал".
„Не могат ГЕРБ да спрат комунистите, защото те управляваха като комунистите. За съжаление трябва да си кажем, че нашите бивши колеги от Реформаторския блок също не могат да ги спрат, защото в името на властта са готови на всичко. Нашата задача е да спрем всички видове комунисти и всички видове комунистически партии", продължи Радан Кънев.
Политическият говорител на Нова Република Трайчо Трайков обясни, че избирателите могат да разчитат на десните политици, че се аргументират и обясняват какво искат да постигнат.
„Не хвърляме числа и заглавия. След като сме казали, че ще направим нещо, ще положим всички усилия. Имали сме възможност да се поддадем на изкушения, но за важните неща сме оставали на правилния път – на десния път", допълни Трайков.
Мартин Димитров призова жителите на Ямбол и Сливен да не чакат да дойде най-лошото, а да разкажат на своите близки още сега за задаващата се коалиция между БСП и ГЕРБ и за единствената дясна алтернатива за България -  „Нова Република“.

„Те ако подпишат за „Белене", утре дори и да ги спрем, ще плащаме огромни сметки. За всички е ясно, че се готви коалиция ГЕРБ-БСП. Тя ще бъде представена като експертно правителство. И ще бъде пагубно за България. Реформаторски блок-3 ли ще бъде алтернатива? В името на властта те са готови на всичко. Ако им кажат да си сменят името, ще го сменят.", каза Димитров.
Той изреди трите проблема, срещу които ще работят от бъдещите народни представители от „Нова Република“ – срещу строителството на АЕЦ „Белене", срещу замитането на следите от КТБ и срещу отказа да бъде разбит картела при горивата.
(Още от изявленията на тримата лидери на „Нова република, чуйте в прикачения файл.
В Ямбол лидерите на „Нова република“ впечатлиха с оригиналните предизборни кемпери, с които пътуват из стратната за срещите си с избиратели.

"Нова република" е под номер 4 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


Коментари

Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


Един златен, два сребърни и един бронзов медал за малките грации на Ямбол

Петима лекари са обвинени за източване на над 120 хил. лв. от НЗОК

Хванаха шофьор на автобус, превозващ работници, да управлява след употреба на алкохол

Ямболски каратист със сребро от европейското


Най-коментирани новини

Един златен, два сребърни и един бронзов медал за малките грации на Ямбол

Петима лекари са обвинени за източване на над 120 хил. лв. от НЗОК

143 години от Бояджишкия бунт

Попътен вятър към бъдещето в океана на живота, дръзки мореплаватели!


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ