П.Додов: "Ако спечеля доверието на избирателите ще работя за реализирането на приоритетни за Ямбол и областта идеи"


07/03/17 11:49:11коментари:0П.Додов: + пълен запис и фоторепортаж

КП ”Реформаторски блок – Глас народен” с номер 21 в бюлетината

„Тези парламентарни избори ще са битка за бъдещето на страната ни и нашето лично бъдеще. Това ще е избор за европейска модернизация и просперитет на България.  Всеки от нас трябва да си даде ясна оценка в каква посока иска да вървим и да направи своя съдбоносен избор.”  С тези думи  на ген.  Съби Събев беше открита предизборната кампания на Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен” в 31 избирателен район – Ямбол. Пред пълната със симпатизанти и съмишленици зала на НТС  застанаха и кандидатите за народни представители на коалицията.

Водач на листата е ген. Съби Събев. Той е роден в с.Жельо войвода. През 1975 г. Завършва  Военно-въздушното училище “Георги Бенковски”, с. Долна Митрополия с гражданска специалност – “инженер по радиоелектроника”. През 1982 г. се дипломира във Военна академия “Г. С. Раковски”  с магистърска степен по военно дело.

Ген.  Събев е завършил оперативен курс във Военна академия “Юрий Гагарин” на Руската федерация. През 1994 г. се дипломира от Военно-въздушния колеж на ВВС на САЩ.

В професионалната си кариера ген. Събев е оглавявал  щаб на авиационна ескадрила, полк и дивизия, бил е зам. началник щаб на авиационен корпус, последователно е ръководил оперативно управление в щаба на ВВС, Главно оперативно управление  и  управлението за стратегическото планиране в ГЩ на БА.

«Днес България се нуждае от силна държава, икономика с бързи темпове на растеж и модерен патриотичен идеал.  Ние не участваме в състезанието на обещания. Наши главни приоритети са икономиката и образованието, защото само със силна икономика и образовани хора ще повишим доходите и пенсиите на българските граждани. Други наши приоритети са здравеопазването, съдебната реформа, борбата с корупцията и престъпността и сигурността.”, каза пред присъстващите още ген. Събев.

Втори в листата е добре позната личност в Ямбол и областта. Павел Додов е управител и съсобственик на най-голямата верига хранителни магазини на територията Ямбол-Сливен, с грамоти за Инвеститор на годината през 2008 и 2012 г. за Ямбол град и област, неколкократно награждаван през годините от ЯТПП за особен принос в икономиката на региона, създател е на търговска марка и ноу хау, активен създател на търговските процеси за последните 26 г. в региона.

Възпитаник е на МГ „Ат.Радев”. С диплом „Доктор по икономика“ и хоноруван преподавател в СА „С.Д.Ценов” – Свищов със специалност „Финанси” , притежава магистърска степен „Корпоративен мениджмънт”, има диплом по „Икономика на търговията“ от факултет на ТУ – Габрово.

„Заставаме пред вас с ясното съзнание за отговорността, която поемаме и трудностите, които ни очакват не само по време на кампанията, но и по пътя на реализирането на основните цели на Реформаторски блок. Ако спечеля доверието на избирателите ще работя за реализирането на приоритетни за Ямбол и областта идеи”, сподели Павел Додов при представянето си.

Трето място в листата заема един изключителен специалист и уважаван лекар –  д-р Георги Стефанов, специалист по обща и съдова хирургия в МБАЛ „СВ.Пантелеймон”  - Ямбол.

В периода 1990-2011 г. е главен асистент в клиники по обща и съдова хирургия към медицински университет-Варна. Има повече от 50 публикации в национални и международни списания, с десетки участия в национални, балкански и европейски форуми и конгреси. Бил е национален консултант по съдова хирургия повече от 10 г.

Четвъртото място в листата е за  Жени Колева Петрова.

Родена в Ямбол. Завършва средно образование в ямболски техникум по хранителна промишленост. С диплом за висше образавание от  ”Колеж по мениджмънт, маркетинг и търговия”- София, по същата специалност завършва магистратура в ”ИЕК-Омирос” – Атина. С диплом по специалност ”Финанси и банково дело”.  Има педагогическа квалификация, завършена във факултет “Техника и технологии” в Ямбол.

Един млад човек – Васко Стоянов Стоянов, заема пета позиция в кандидатската листа. Той е на 24 г., несемеен. Роден е и живее в Ямбол.

Завършил средното си образование в ПТГ “Иван Райнов”, а по-късно се дипломира в ТУ – Габрово, специалност “Компютърни технологии в машиностроенето”. В момента изучава ” Публична администрация” в Университет “Проф. д-р Асен Златаров” – Бургас. Работи като Младши мениджър ” Застраховане и финансови услуги”.

Шесто място в листата заема  Стойчо Андонов Тодоров.  Още един млад човек, който е роден и живее в Ямбол. През 2002 г. завършва средно образование в Гимназия “Васил Левски”.  Завършва висше образование от Юридически факултет на СУ “ Св.Климент Охридски”,  специалност “Право” –магистърска степен.

Работил е като юрист в нотариална кантора  в Ямбол. От 2014 г. до настоящия момент е адвокат на частна практика в АК- Ямбол.

Кандидатите на Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен” се обединиха около това, че ще работят за превръщането на България в страна с европейско качество на живот, с върховенство на закона и модерна демокрация, гарантираща тяхната сигурност и права.  Те ще работят в посока защита на националните интереси и идеали и ще ги отстояват със самочувствие и успех.

КП ”Реформаторски блок – Глас народен” с номер 21 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление
Коментари

Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


Един златен, два сребърни и един бронзов медал за малките грации на Ямбол

Петима лекари са обвинени за източване на над 120 хил. лв. от НЗОК

Хванаха шофьор на автобус, превозващ работници, да управлява след употреба на алкохол

Ямболски каратист със сребро от европейското


Най-коментирани новини

Един златен, два сребърни и един бронзов медал за малките грации на Ямбол

Петима лекари са обвинени за източване на над 120 хил. лв. от НЗОК

143 години от Бояджишкия бунт

Попътен вятър към бъдещето в океана на живота, дръзки мореплаватели!


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ