БСП за България (№10): Младите хора трябва да чувстват сигурност, за да останат в България


21/03/17 09:16:11коментари:0БСП за България (№10): Младите хора трябва да чувстват сигурност, за да останат в България

Кристиан Вигенин: "В парламента ме пращате Вие, ще бъда до Вас и в трудни моменти, и за съвместни инициативи"


(+аудио и фоторепортаж)


"Най-харесваното селфи-снимка с Кристиан Вигенин" - така се нарича съревнованието, което тече в момента сред млади хора в Ямбол във Фейсбук. Началото бе дадено от водача на предизборната листа на "БСП за България" на среща с младежи в края на миналата седмица.
Младежкият форум протече при много голям интерес, защото младите хора на Ямбол искат да видят както града си, така и България  променящи се към по-добро.
"Казват, че младите нямали отношение към политиката, но аз съм сигурен, че всеки един от Вас живее в реалния свят и разбира, че страната ни наистина е на кръстопът. Неведнъж при многобройните ми срещи с хората в Ямбол и областта  през изминалите дни споменах 2005 година, когато отново бях кандидат за народен представител, и добре помня как изглеждаха градът и селата тогава и какво е сега - 12 години по-късно. За съжаление регионът изостава, обезлюдява се и не е направено достатъчно, за да се чувстват сигурни и спокойни младите хора да градят бъдещето си тук." Това каза Кристиан Вигенин и допълни, че "тази тъжна констатация не трябва да ни отказва, а да ни амбицира да променим нещата. Нека докажем, че можем да успеем и тук! Аз ще бъда до Вас, Вие ще почувствате, че в Парламента има човек, на когото винаги можете да се обадите, за да потърсите помощ или с конкретно предложение или идея, която заедно да реализираме.", заяви още Вигенин.
Младите хора на Ямбол се снимаха с водача на червената листа, за да покажат, че са готови за промяната, която ще дойде заедно с пролетта и бюлетина №10. А за снимката, събрала най-много харесвания до 24 март, ще има награда - едномесечна карта за фитнес.
Вечерта продължи с караоке, много танци и настроение, което даде силна енергия на предизборната кампания в оставащата седмица до изборите на 26 март.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Парламентарни избори 2017Коментари

Следвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


Един златен, два сребърни и един бронзов медал за малките грации на Ямбол

Петима лекари са обвинени за източване на над 120 хил. лв. от НЗОК

Хванаха шофьор на автобус, превозващ работници, да управлява след употреба на алкохол

Ямболски каратист със сребро от европейското


Най-коментирани новини

Един златен, два сребърни и един бронзов медал за малките грации на Ямбол

Петима лекари са обвинени за източване на над 120 хил. лв. от НЗОК

143 години от Бояджишкия бунт

Попътен вятър към бъдещето в океана на живота, дръзки мореплаватели!


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ