radio 999

БСП за България (№10): Младите хора трябва да чувстват сигурност, за да останат в България


21/03/17 09:16:11коментари:0БСП за България (№10): Младите хора трябва да чувстват сигурност, за да останат в България

Кристиан Вигенин: "В парламента ме пращате Вие, ще бъда до Вас и в трудни моменти, и за съвместни инициативи"


(+аудио и фоторепортаж)


"Най-харесваното селфи-снимка с Кристиан Вигенин" - така се нарича съревнованието, което тече в момента сред млади хора в Ямбол във Фейсбук. Началото бе дадено от водача на предизборната листа на "БСП за България" на среща с младежи в края на миналата седмица.
Младежкият форум протече при много голям интерес, защото младите хора на Ямбол искат да видят както града си, така и България  променящи се към по-добро.
"Казват, че младите нямали отношение към политиката, но аз съм сигурен, че всеки един от Вас живее в реалния свят и разбира, че страната ни наистина е на кръстопът. Неведнъж при многобройните ми срещи с хората в Ямбол и областта  през изминалите дни споменах 2005 година, когато отново бях кандидат за народен представител, и добре помня как изглеждаха градът и селата тогава и какво е сега - 12 години по-късно. За съжаление регионът изостава, обезлюдява се и не е направено достатъчно, за да се чувстват сигурни и спокойни младите хора да градят бъдещето си тук." Това каза Кристиан Вигенин и допълни, че "тази тъжна констатация не трябва да ни отказва, а да ни амбицира да променим нещата. Нека докажем, че можем да успеем и тук! Аз ще бъда до Вас, Вие ще почувствате, че в Парламента има човек, на когото винаги можете да се обадите, за да потърсите помощ или с конкретно предложение или идея, която заедно да реализираме.", заяви още Вигенин.
Младите хора на Ямбол се снимаха с водача на червената листа, за да покажат, че са готови за промяната, която ще дойде заедно с пролетта и бюлетина №10. А за снимката, събрала най-много харесвания до 24 март, ще има награда - едномесечна карта за фитнес.
Вечерта продължи с караоке, много танци и настроение, което даде силна енергия на предизборната кампания в оставащата седмица до изборите на 26 март.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Парламентарни избори 2017Коментари

Следвайте ни във Фейсбук

Най-четени новини днес


Гордост! Даниел Асенов-Тайсъна отново е европейски шампион по бокс

Днес - 3Х3 Баскетбол Тур 2017 !

Истинско бижу за Ямбол, но и не само! Вокален състав "Бижу" поднесе годишния си концерт

Отново хаос за безплатни лекарства заради нови правила при рецептурните книжки


Най-коментирани новини

ИК за референдум: "Вярваме, че ВАС ще зачете волята на суверена! Иначе започваме протести, докато ни чуят!"

Днес - 3Х3 Баскетбол Тур 2017 !

ВЕЧЕ Е ЛЯТО!!!

ГЪРЦИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ДЕБНАТ ЗА НЕЛЕГАЛЕН ВНОС НА ГОРИВА ОТ БЪЛГАРИ И МАКЕДОНЦИ


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ