Обратно към категорията

Никол Николова от Ямбол продължава напред в "Големите надежди"

   

Никол Николова от Ямбол продължава напред в "Големите надежди"Никол Николова от Ямбол с „Price Tag" на Джеси Джей се класира за четвъртфиналната фаза на шоуто „Големите надежди". Талантливата дива от нашия град попадна в последната звездна петица на формата, а в интервю след изпълнението си сподели, че  има амбиции да стане евродепутат, затова изучава усилено английски и руски език.

С изпълнение на „We Are the World" на Майкъл Джексън и Лайнъл Ричи 7-годишната Поля Иванова от Бургас се класира за четвъртфиналната фаза на „Големите надежди".

С най-много зрителски гласове се класира Александър Танев от Балчик след изпълнение на песен на Джаксънс Файв. Талантливият малчуган е международен призьор и има повече от 50 награди от конкурси в България, Сърбия, Русия и Румъния. Именно тези постижения му помагат да спечели и стипендия във фондацията на Димитър Бербатов. На сцената на шоуто харизматичният Александър сподели, че най-голямата му мечта е да стане актьор, въпреки многобройните музикални награди.

Изпълнението на песента на Арета Франклин „A Natural Woman" класира и 12-годишната Виктория Цанкова, която е родена във Варна, но преди 2 години цялото семейство й се премества да живее в София заради музикалната й дарба.

Сред петте таланти, които продължават на четвъртфинали се класираха и малките грации от квартет UPSTREAM VOICES - JUNIOR от Севлиево - Яниа (13 г.), Сияна (14 г.), Траяна (14 г.) и Стиляна (14 г.). „Едно от най-професионалните изпълнения на тази сцена и то на четири гласа", беше категорично журито след изпълнението на песента „Лудо Ле" на Тоника СВ. Даровитите диви изпяха песента пред погледа на самите Фамилия Тоника, с която големите български музиканти печелят първа награда на „Златния Орфей" през 1976 г.

И този път журито не спести възхищението си от всички малки таланти на България на сцената на „Големите надежди" и не пропусна да ги окуражи. От следващия концерт, обаче, когато започва четвъртфиналната фаза на шоуто, журито ще поеме своята нова и отговорна роля, която ще им даде право на глас наред с този на зрителите на предаването.

Как звездните коментатори ще се справят с новото предизвикателство и как ще се представят великолепните петици от концертите до момента, ще разберем следващата сряда, от 20:00 в „Големите надежди" по Нова.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Зевзеци в Новозагорско село: Ако Байдън дойде и хоро ще му изиграем
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!