Обратно към категорията

ДВАМА МЛАДЕЖИ ОТ ЕЛХОВО КАРАЛИ МОТОПЕДИ С ЧУЖДИ РЕГИСТРАЦИОННИ ТАБЕЛИ

   

ДВАМА МЛАДЕЖИ ОТ ЕЛХОВО КАРАЛИ МОТОПЕДИ С ЧУЖДИ РЕГИСТРАЦИОННИ ТАБЕЛИВ РУ “Полиция” – Елхово са започнали две досъдебни производства срещу двама младежи от града. На 20 април е установено, че двамата си служат с контролни знаци – регистрационни табели издадени за други превозни средства, поставени на ползваните от тях мотопеди. Работата по случаите продължава.

Още новини от бюлетина на ОД МВР Ямбол:

В РУ “Полиция” - Ямбол са образувани три бързи производства срещу водачи на моторни превозни средства, седнали зад волана след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 на хиляда. Два от случаите са установени на 19 април, като бързите производства по чл.343б, ал.1 от НК са образувани срещу 26-годишен ямболиия и 38-годишен жител на село Ханово. Бързо производство е образувано и срещу 27-годишен ямболлия, който на 21 април е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол, с концентрация на алкохол в кръвта над 1.2 на хиляда. Работата по случаите продължава.

Криминални престъпления:
В РУ “Полиция” – Стралджа е започнало разследване по сигнал, че за времето от 17.30 ч. на 21.04.14 г. до 22.04.14 г., в с. Правдино, общ. Стралджа, от стопански постройки в частен имот, след разбиване на катинар е извършена кражба на ел. инструменти, брадви, кабели и кантар. Щетите са в процес на установяване.  Работата по случая продължава.

23.04.2014 г.
Регионален говорител на МВР: Татяна Павлова
 









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!