Обратно към категорията

Представят резултатите по проект в община „Tунджа“

   

Представят резултатите по проект „Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики в община „Tунджа“На 23 юли  2014 г. от 16.00 часа, Община Тунджа, като бенефициент по Оперативна Програма ,,Административен капацитет” организира заключителна пресконференция за представяне резултатите на  проекта „Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики в община „Tунджа“. Събитието ще се проведе в  конферентната зала  на Общината в гр. Ямбол.

Пред участниците в пресконференцията ще бъдат представени изработените  по проекта общински стратегически документи:   Общински план за развитие на община „Тунджа” 2014 – 2020   и Програма за управление на ОПР „Тунджа” – 2014 – 2020,  Концепция за пространствено развитие на община „Тунджа” 2014-2025г., Вътрешни правила за мониторинг и контрол върху ОПР на община „Тунджа” и изпълнението на политики на общинската администрация и инструментариум за действие и Механизъм за прилагане на принципа на партньорство при прилагане на политики за регионално развитие на областно и местно ниво. Ще бъдат представени изготвените  анализи за ключови проекти на ОПР „Тунджа” 2014 – 2020:  проект „Изграждане на индустриална зона село Хаджидимитрово“, проект „Реконструкция на улично осветление на населените места от Община „Тунджа“ и проект „Публично-частен проект за изграждане на тържище за риба и земеделски стоки в Община „Тунджа“. 

Проект „Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики в община „Tунджа“ се  финансира по оперативна програма „Административен капацитет”, приоритетна ос I: „Добро управление”, подприоритет: 1.3 „Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики”.

Проектът се реализира  за 9 месеца и е  на обща стойност 79 470 лв. в това число от Европейския социален  фонд на Европейския съюз – 67 550 лв.  и 11 920 лв. Национално съфинансиране.

Oник Арабян
Ръководител проект










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Как се правят стрели за огъня на Сирни заговезни?
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!