Обратно към категорията

Заседава Общински съвет „Тунджа“

   

Заседава Общински съвет „Тунджа“С информация за изпълнение на бюджета на община „Тунджа” за I-вото шестмесечие на 2014 г. и сметките за средства от Европейския съюз и актуализираното разпределение на променените бюджети, ще започне 47-то редовно заседание на Общински съвет „Тунджа“ днес.

Съветниците трябва да гласуват и актуализация на бюджета и капиталовите разходи на община „Тунджа” за 2014 г. Кметът на общината ще представи искане за предоставяне на финансови средства от бюджета на общината по извънбюджетната сметка по три проекта: „Ефективна координация и партньорство при разработване и провеждане на политики в община „Тунджа”, „Изграждане на биокоридори и възстановяване  на местообитанията от директива за местообитанията на ЕС на територията на община „Тунджа” и проект по мярка 226 „Възстановяване на горския потенциал и въвеждане на превантивни дейности”.

Ще бъдат обсъдени и материали, свързани с управлението и разпореждането с имоти общинска собственост, както и даване съгласие за откриване на Център за стари хора в с. Маломир като делегирана от държавата дейност.

Председателят на ОбС „Тунджа” Нели Славова ще представи отчет за работата на общинския съвет през периода м. януари 2014 г. - м. юни 2014 г.

 










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

МЛАДИ МЪЖЕ СПАСИХА КУЧЕ ОТ УДАВЯНЕ И ОТКРИХА СТОПАНИТЕ МУ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!