Обратно към категорията

ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ СЕ Е ПРЕОБЪРНАЛ НА ПЪТЯ НОВА ЗАГОРА - ГУРКОВО

   

ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ СЕ Е ПРЕОБЪРНАЛ НА ПЪТЯ НОВА ЗАГОРА - ГУРКОВОТоварен автомобил с турска регистрация, превозващ палети с  плодове, се е преобърнал на пътя Нова Загора – Гурково. Инцидентът е станал вчера в 11,50 часа малко след с.Крива круша в посока Гурково. Влекач “Мерцедес” с прикачено ремарке, управляван от 30-годишен турски гражданин при движение с несъобразена скорост, в зоната на  ляв завой , губи управление, напуска  платното за движение и се преобръща в канавката. Причинени са значителни материални щети по автомобила, ремаркето и товара. Водачът е  получил леки нараняване, отказал е  лечение в медицинско заведение. По случая е образувано досъдебно производство.

Още новини от бюлетина на ОД на МВР Сливен:

Акция срещу разпространението на наркотични вещества-пико на територията на град Сливен е проведена вчера от служители на сектор “Противодействие на криминалната престъпност”. В хода на операцията е задържан 35-годишният И.М. При последвалите процесуално следствени действия полицейските служители са иззели три полиетиленови торбички, съдържащи метамфетамин и електронна везна. И.М. е криминално проявен за причиняване на телесна повреда, хулиганство и други престъпления. Срещу него е образувано  досъдебно производство.

32 600 цигари без бандерол са били иззети от полицейски служители по време специализирана операция. Акцията е проведена вчера  по линия на битовата престъпност на територията на град Сливен и общината. В хода на операцията служители на УП-Надежда спират за   проверка  лек автомобил “Форд Транзит”. В багажното отделение са намерени и иззети три мастербокса с  контрабандни цигари от марката “Паладиум блу”. Образувано е досъдебно производство срещу С.С.(47г.) от Сливен. Други 130 кутии са иззети от екип на УП-Петолъчка при проверка на лек автомобил “Опел Астра” в с.Жельо войвода. Цигарите са “Паладиум блу” без акцизен бандерол. По случая е образувано досъдебно производство срещу Ф.Ф.(40г.) от Сливен.

Ежедневният контрол по спазване на скоростта в града и правилата за движение в населено място продължава и през месец август 2014 година.Полицейските екипи са  на най-натоварените улици и кръстовища в града. Днес ( 27 август ) засилено присъствие ще има на  булевардите “П.Хитов” и “Г.Данчев”.
Призоваваме гражданите да спазват правилата за движение и ограничението на скоростта.


РЕГИОНАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ОДМВР ГР.СЛИВЕН                   
ПЪРВОЛЕТА МАНДИНСКА










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Историята на мъж, поддържащ паметника на загиналите руски воини в Освободителната война
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!