Обратно към категорията

Румънската звезда Otilia идва в Ямбол!

   

Румънската звезда Otilia идва в Ямбол!Изпълнителката на супер хита  „Bilionera” пристига от Румъния, за да гостува в ямболски клуб
Нищо не се случвало в Ямбол? Вече не! :)
Съвсем скоро ще имате възможността на живо да се насладите на парчетата на нашумялата румънска певица Otilia. Изпълнителката досега не е гостувала на нито един клуб в България. В момента румънката работи по първия си албум, а тези дни бе и на една сцена със световноизвестни звезди кaто Michael Telo и Густаво Лима.

Чакаме и я и ние с нетърпение, да се качи и на сцената на известен клуб в Ямбол, за да можем заедно с нея да се забавляваме в страхотния ритъм на Bilionera и най-новите румънски и световни хитове, които ще изпее пред ямболските си фенове! Защо избра да гостува в ямболска дискотека ще разберете след броени дни лично от нея, в специално интервю за Радио 999.

И малко за нея...
Otilia е родена на 13-ти юни 1992 година. От малка обича музиката и пеенето, учи в нациналния колеж на Румъния - "Stefan cel Mare“. В началото на кариерата си избира творчески псевдоним "Bijue" (Бижу), но след като става ясно, че американска актриса  вече е взела това име, през 2013г. румънката се спира на по-звучното Otilia.
През май 2012 г. записва  „All the stars”, а през август вече снима клип към него. Година по-късно излизат и парчетата  "French Kiss", „Russian dream” и след това „On fire”, а през февруари 2014-та и култовото “Bilionera” . Нека си го припомним: http://www.youtube.com/watch?v=9Scuh7ehkRc

Медиен партньор на събитието: Радио 999














Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Потребители: „Колкото по-мътна е водата, толкова по-висока е цената!”
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!