Обратно към категорията

КРАДЦИ НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ ХВАНАХА ЯМБОЛСКИТЕ ПОЛИЦАИ

   

КРАДЦИ НА МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ ХВАНАХА ЯМБОЛСКИТЕ ПОЛИЦАИСлед проведени оперативно-издирвателни мероприятия служители от РУ “Полиция” - Ямбол разкриха, че 27-годишната С.Г. от Ямбол е откраднала мобилен телефон от раницата на млад мъж. Деянието е извършено на 11 септември, в района на спортна площадка в комплекс “Златен рог”. Работата по случая продължава

55-годишният Г.Я е извършил кражба на мобилен телефон, разкриха ямболските полицаи. Престъпното деяние е извършено през месец април 2014 г., в района на „Старата автогара” в Ямбол. Работата по цялостното документиране на случая продължава в рамките на досъдебното производство.

Още новини от бюлетина на ОД МВР Ямбол:

На 17 септември, в резултат на проведени бързи издирвателни мероприятия, след сигнал за взломна кражба на 150 лева от кафе-автомат на ул. “Търговска”, ямболските полицаи задържаха извършителя – М.И. на 20 г. от Ямбол, криминално проявен и осъждан. По случая е образувано  досъдебно производство. 

В РУ ”Полиция” – Ямбол  е постъпил сигнал от възрастен жител на града, за това че вечерта на 17 септември е установил, че от личния му лек автомобил, паркиран на ул.  „Милин камък” е извършена кражба на пет въдици и черна раница. По случая работят служители от РУ “Полиция” - Ямбол.

18.09.2014 г.
Регионален говорител на МВР: Татяна Павлова









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!