Обратно към категорията

Защитеното жилище за възрастни в Болярово отпразнува пети рожден ден

   

Защитеното жилище за възрастни в Болярово отпразнува пети рожден денДруг приятен повод бе и честването на деветдесетата годишнина на Тодора Терзиева
На 16 септември 2014 година два приятни повода събраха обитателите и персонала на Защитеното жилище в град Болярово. Те с радост посрещнаха официалните си гости – общинският кмет Христо Христов и заместник-кметът Нина Терзиева. Членовете на общинското ръководство винаги са били отзивчиви и са се старали да решават своевременно проблемите тук през тези пет години. Затова и за тях да са гости на поредното тържество бе истинско удоволствие и повод за поредна среща с всички тях.
    С приветствие към всички се обърна управителят на Защитеното жилище Марина Танева. Тя направи кратка равносметка на изминалите пет години – за началото, трудностите, радостите от постигнатото. През цялото това време общинското ръководство се е стремяло да се отзовава и помага във всяка ситуация, за което госпожа Танева горещо  им благодари. Поздрави всички домуващи с петия рожден ден на техния общ дом. Обърна се и специално към Тодора Терзиева, изричайки мили думи, поздравявайки я с навършването на достолепната възраст 90 години.  Разбира се, поднесе и цветя подарък от името на всички присъстващи.
    Христо Христов също се обърна към събралите с поздрав за двата приятни повода, събрали ги в този ден. Освен поздравителни адреси, той поднесе и подарък, като спомен за този юбилей. Пожела и на рожденичката още дълго години да ги събира на личния си празник. За общината винаги са били приоритет социалните услуги и ще продължава да е така. Грижите за възрастните и самотни хора и стремежът да се направят техните дни по-спокойни са една от основните грижи на общинското ръководство, сподели той.
    Подарък и цветя баба Тодора получи и от приятелите си, обитаващи защитеното жилище. Част от тях, както и от персонала, я поздравиха и с песен. Имаше, разбира се и торта.
    Незабравим ще остане без съмнение за всички този двоен празник, а тръгвайки си, гостите си пожелаха още много такива весели поводи за срещи.


Лора Величкова










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!