Обратно към категорията

ДВУДНЕВЕН ФОРУМ НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ започва утре В ЯМБОЛ

   

ДВУДНЕВЕН ФОРУМ НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ започва утре В ЯМБОЛКомплексът за социални услуги за деца и възрастни организира на 23 и 24 октомври 2014 г. двудневен форум на социалните услуги, който се осъществява в партньорство с Националния алианс за социална отговорност /НАСО/. В него ще вземат участие г-н Ивайло Иванов – Изпълнителен Директор на АСП и г-н Георги Георгиев – Председател на УС на НАСО.  Програмата за форума включва:

-    23 октомври 2014 от 9,00 до 12,30 часа Регионален форум за област Ямбол на тема „Актуални европейски, национални и местни социални политики за развитие на социалните услуги”, на който са поканени и ще вземат участие представители на общините от региона, социалните услуги от областта, НПО – доставчици и сдружения на хората с увреждания;

-    23 октомври 2014 г. от 13,00 до 18,00 часа - Комплексът за социални услуги за деца и възрастни, като Регионално представителство на НАСО за област Ямбол, ще бъде домакин на Годишната работна среща на представителствата на НАСО за страната;


-    24 октомври 2014 г. от 10,00 до 16,00 часа ще се проведе заключителната среща от цикъла „Заедно можем повече”  за 2014 г. на тема  „Споделянето на добри практики – път към повишаване качеството на социалните услуги”.

 Направените заявки за участие и проявеният интерес на колегите от страната е поредното доказателство, че Община Ямбол  е уникална и е пример в модела за предоставяне на социални услуги в общността.
 Приложено
    
 Атанаска Бонева
Директор на Комплекс за социални услуги за деца и възрастни - Ямбол
     









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Животновъди: Притискат ни с документи с невярно съдържание
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!