Обратно към категорията

Представиха алманахът „100 причини да се гордея, че съм от Болярово”

   

Представиха алманахът „100 причини да се гордея,че съм от Болярово”Пред обществеността на Болярово бе представен алманахът„100 причини да се гордея,че съм от Болярово”. На представянето присъстваха кмета на общината Христо Христов, заместник-кметът Нина Терзиева и координатора по този проект за общината София Минева (началник на отдел „Хуманитарни дейности и европрограми). Алманахът бе презентиран от Николина Горова – председател на фондация „Българска гордост”, тъй като е част от поредицата на фондацията.
          Госпожа Горова разказа за зараждането на идеята, процеса на работа и отправи специални благодарности към кмета на общината, София Минева, преподавателките от двете училища на общината и децата, които се включиха активно в работата по този алманах. На всеки от тях тя връчи грамота и значка „Българска гордост”. Такива получиха: Христо Христов, София Минева, Димитър Дичев, Васил Гаджуров, Събина Тодорова, Нели Христова, Мария Маринова, Дора Карагьозова, Радина Станкова, Димитър Манолов, Юлияна Панайотова, Яница Илиева, Ана-Мария Тодорова, Юлия Гърдева, Мария Георгиева и Величка Атанасова.
          Разбира се, всеки получи и алманах, както ще получат и други боляровци.
          Кметът Христо Христов също благодари на всички, помогнали това четиво да стане факт, на истинските регионални патриоти, защото наистина има много причини боляровци да се гордеят с произхода и корените си.



Лора Величкова










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Поставиха паметна плоча и кръстиха площад на името на певицата Елена Граматикова
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!