Обратно към категорията

Обновления по национална програма за ЦДГ „Здравец”

   

Обновления по национална програма за ЦДГ „Здравец”Децата и персонала в ЦДГ „Здравец” – град Болярово и на филала в село Стефан Караджово – „Иван Илчев” се радват на нова промяна в интериора и обзавеждането от началото на тази година. Това се случи, благодарение на одобрението при кандидатстване по Национална програма „ Модернизация на материалната база в училище”, Модул „Подобряване на училищната среда”. Програмата цели обновяване на учебно-техническото оборудване и обзавеждане на учебни стаи, кабинети и работилници за професионално обучение, учебни пособия и материали, подмяна на училищно обзавеждане и подови настилки  в сградите. Освен училища, кандидатстващите могат да бъдат и детски градини с предучилищни групи.
     Благодарение на тази национална програма в ЦДГ „Здравец” са направени подобрения за около десет хиляди лева. В Болярово са подменени подовите настилки на двете занимални, двете гардеробни, директорската стая и канцеларията, всяко от децата и от двете групи „Буратино” и „Мики Маус” имат нови гардеробчета, както и дидактически шкафове и в двете занимални, учителски столове, дивани.
      Във филиала в с. Стефан Караджово – „Иван Илчев” е подменена подовата настилка в занималнята, спалнята и гардеробната. Също има нови гардеробчета за всички децата, дидактически шкафове, столове и диван.
        Освен на тези нови придобивки нашите малки слънца в боляровската детска градина се радват и на нови пързалки, катерушки и люлки, които имат в двора си от есента на предходната година, средствата които са изцяло общински. Те очакват с нетърпение по-топлите сезони, когато ще могат да прекарват повече време навън.

Лора Величкова










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!