Обратно към категорията

24-годишен моторист загина след удар в крайпътно дърво на ул. "Н. Петрини"

   

24-годишен моторист загина след удар в крайпътно дърво на ул. "Н. Петрини"На 1 юли около 14:30 ч. в гр. Ямбол на ул. «Н. Петрини» по пътя за с. Чарган, на 50 м. от бивша бензиностанция «АПЖ», е настъпило тежко пътно транспортно произшествие, при което 24-годишен мъж губи управление над мотоциклета си и се удря в крайпътно дърво. При на инцидента моториста е починал на място. Причината за произшествието е в процес на установяване. По случая  в РУ Ямбол е образувано досъдебно производство.


В РУ Елхово са образувани две досъдебни производства срещу водачи на МПС, управлявали автомобил след употреба на алкохол.
На 1 юли е спряна за проверка 42-годишена жена, управляваща лек автомобил “Мерцедес”. При тестването й за употреба на алкохол техническото средство отчело над 1,2 промила. Около 23:30 часа на същата дата в района на ГКПП – Лесово е установен 48-годишен, водач на товарен автомобил «Скания», седнал зад волана след употреба на алкохол, като техническото средство е отчело стойност над 2,0 промила. Работата по случаите продалжава в РУ Елхово.


02.07.2015 г.
Татяна Павлова

Снимката е илюстративна.










Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Социални работници разнасят храна и лекарства на възрастните по домовете им
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!