Обратно към категорията

С пресконференция и Кръгла маса ямболските работодатели ще се включат в националния протест утре

   

С пресконференция и Кръгла маса ямболските работодатели ще се включат в националния протест утреРаботодателските организации в Ямбол също ще се включат в Национален протест срещу повишението на тока за индустрията. От 11.00 часа утре ще бъде дадена пресконференция от техни представители, след което ще се проведе и Кръгла маса, на които ще се представят позициите относно решението за увеличаването цената на електроенергията.
В останалите 27 градове, в които работодателите са обявили, че ще протестират, ще има демонстрации и шествия на недоволството, които ще започнат също в 11.00 часа.
В призива за протеста се казва: „Не на мафията! Не на грабежа! Да на реформите! Да на пазарните цени в енергетиката!“. Представителните работодателски организации АИКБ, БСК, БТПП, КРИБ и БФИЕК подчертават в обща декларация, че "над българските индустриални предприятия е надвиснала гилотината на 15-20-процентно повишаване на цената на електроенергията." Работодателите се обявиха в подкрепа на дълбока реформа в сектора от страна на правителството.
Очаква се в Националния протест за се включат работници от над 1000 фирми в цялата страна.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

На Бабинден: За избора да родиш у дома 3 деца без лекарска помощ
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!