Обратно към категорията

Кражба на дизелово гориво и техника в бюлетина на МВР – Ямбол

   

Кражба на дизелово гориво и техника в бюлетина на МВР – ЯмболНа 15 юли в РУ Ямбол е постъпило заявление за това, че на 18 юни и 02 юли непознато лице, след като е въвело в заблуждение служител на бензиностанция е заредило общо 470 л. дизелово гориво, като е нанесена щета на ямболската фирма на стойност около 1060 лева. В резултат на проведените оперативно- издирвателни мероприятия е установено, че деянието е извършено от 58-годишен жител на Ямбол. Работата по случая продължава.

В РУ Ямбол е постъпил сигнал от жителка на града, за това че за времето от 10:30 ч. до 14:00 ч. на 27 юли, от дома й на ул. «Христо Смирненски», е извършена кражба на телевизор и дистанционно. В жилището е проникнато след взломяване на входна врата. По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера в РУ Тунджа е постъпило заявление от жител на село Тенево,  че за времето от 15.00 ч. на 26.07.2015 г. до 07.00 ч. на 27.07.2015 г. от  дома му е извършена кражба на един таблет, на стойност 350 лв. Малко по-късно е постъпило и съобщение от друг жител на същото село, който заявил, че на 24 юли от  дома му е извършена кражба на велосипед марка „Крос”. Разследванията  по случаите продължават в РУ Тунджа.

28.07.2015 г.
Татяна Павлова









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Първа пенсионерска Спартакиада в Тунджа
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!