Обратно към категорията

Мариета Сивкова в Деня на Българската община: " Управление с хората, управление за хората! Промяната е с номер 11!"

   

Мариета Сивкова в Деня на Българската община: " Управление с хората, управление за хората! Промяната е с номер 11!"

Мариета Сивкова в Деня на Българската община: В Деня на българската община кандидатът за кмет на БСП инж. Мариета Сивкова и кандидатите за общински съветници през целия ден се срещаха и разговаряха с гражданите на Ямбол на  открита  приемна в центъра на града.
„Такова ще бъде нашето управление – открито, лице в лице с гражданите, ежеседмичен  приемен ден и изнесени приемни по кварталите. – разговаряше с гражданите инж. Сивкова.
Общината е за хората, администрацията трябва да работи за тях и да обслужва качествено и бързо гражданите. Тъжно е, че вече 8 години нашата община в Ямбол се капсулира, затвори се, огради се и стана трудно достъпна . В момента там властва некомпетентността и страха. Точно на днешния ден, празничен за всички български общини, искам да поздравя общинските служители и работещите в държавните администрации в Ямбол, на 25 октомври да излязат и без страх, че ще загубят работните си места , да гласуват с номера на промяната 11. – допълни бъдещият кмет на Ямбол инж. Сивкова.
 Политиката, която предлага Българската социалистическа партия, е винаги с акцент хората и техните проблеми. Гласът, идеите , мнението и предложенията на ямболлии ще бъдат чути и ще се съобразяваме с тях, защото ние ще организираме реални обществени обсъждания по всички проблеми на Ямбол.

 Управление с хората, управление за хората !
 Промяната е с номер 11

                                                      Общински предизборен щаб

Пълен запис на споделеното от Мариета Сивкова за слушателите на радио 999
чуйте в прикачения файл.

§§§
Акценти:

"Уважаеми представители на медиите,
Имам удоволствието днес, в Деня на Българската Община, да отправя няколко поздрава към всички работещи в тази сфера, но преди всичко да изкажа моето мнение, относно местното самоуправление. Тъй като сме в предизборна кампания и аз съм кандидат за кмет, искам да споделя това, което е заложено в програмата на БСП за управление на Ямбол.

Ние залагаме на едно силно местно самоуправление, едно управление, което е насочено към човека, към решаване на неговите проблеми с цялата прозрачност и публичност, която може да осигури местната власт.
През последните осем години всички ние сме възмутени от липсата на приемен ден в Общината, от липсата на срещи по квартали, от това, че не се дават пресконференции и нашите съграждани не могат да получават актуална информация. 

Ние обещаваме да променим това. Обещаваме публичност в работата, публичност при провеждане на обществените поръчки, постоянни обществени обсъждания по важни проблеми на града. Много залагаме на обществените обсъждания при формиране бюджета на общината. Обсъждания по квартали, защото трябва бюджета на общината да се разходва съобразно желанията на хората.

Това е управлението сгражданите, това е управлението с хората, това е управлението за хората. Аз искам да кажа, че ще имаме постоянен приемен ден в сградата на Общината, ще се срещаме с граждани по квартали, ще има горещ телефон, на който те ще подават сигнали и ще получават любезни отговори на техните проблеми.

Ще раздвижим сайта на общината, така че  ще могат да се качват проблеми на гражданите и от там да се получават отговори. Всичко, което е възможно като комуникация с хората, за да достигат нашите послания до тях и да получаваме като информация техните желания и мнения, ние обещаваме да го направим.

В Деня на Българската Община – 12 октомври, искам да поздравя всички специалисти от Община Ямбол и да ги призова – не се притеснявайте да гласувате за нас! Не се притеснявайте да гласувате за номер 11 и по този начин да гласувате против некадърните си началници.

Призовавам всички общински и държавни служители да не се страхуват да гласуват за нас. По този начин ще излязат от капана на страха, в който ги държат със заплахата, че няма да имат работа, със заплахите, че ще ги уволняват ако не са от ГЕРБ. Изберете свободата на мисленето, изберете свободата на духа, изберете спокойствието и спокойния живот!

Това ви гарантираме ние с номер 11.
Честит празник!"


Местни избори 2015
Купуването и продаването на гласове е престъпление.















Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Стотици хиляди лева дължи санираща фирма за просрочие и липса на качество в Сливен
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!