Обратно към категорията

Трима души пострадаха при челен сблъсък на Мерцедес и Шкода край Казанлък снощи

   

Трима души пострадаха при тежка катастрофа край Казанлък снощиТрима души пострадаха при тежка катастрофа край Казанлък снощи.
Инцидентът е станал на пътя между село Розово и Бузовград. Сблъскали са се челно лек автомобил "Мерцедес" и такси "Шкода". Не е ясна причината за катастрофата, но се предполага, че катастрофата е при изпреварване. Автомобилите са били толкова смазани, че се е наложило да бъдат срязани от служители на противопожарна служба, за да могат да бъдат извадени хората в тях. Най-тежко е пострадал шофьорът на мерцедеса. С опасност за живота са и водачът на таксиметровия автомобил, и клиентът, който се е возил в нея. Те са настанени в болница в Казанлък.

15 катастрофи са станали за едно денонощие. Един е загинал, 16 са ранени.

Пътните настилки в цялата страна са мокри. На места превалява сняг. Заради мъгла е ограничена видимостта в района на Шипченския проход, “Петрохан”, в област Русе и магистрала „Тракия” в област София. От Агенция Пътна инфрастуктура съобщават, че Троянският проход вече е отворен за движение.

Затруднено е движението на товарни автомобили и в двете посоки на граничния пункт Кулата – Промахон. Причината е авария в електрозахранването на трафопост на гръцка територия, съобщават от МВР. Очаква се да пристигне екип от гръцки специалисти, който да острани неизправността.











Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Проверка на прокуратурата не посочи виновни за натровените ученици в Дражево
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!