Обратно към категорията

РАДИО 999, КЛУБ "ВАЛЕНТИН" И РЕСТОРАНТ "БОРОВЕЦ" - ЗАЕДНО В ИМЕТО НА БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТТА

   

fsdrefea

снимки
В навечерието на Великденските празници Радио 999, клуб „Валентин“ и ресторант „Боровец“ се обединиха в една обща благотворителна инициатива - великденско настроение и радост да има и всички деца и възрастни хора от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания и Дома за стари хора в Ямбол. Затова отидохме там с подаръци - великденси козунаци и подбрани млечни продукти.
За ЕКИП 999 и представители на "Валентин" и "Боровец" беше истинска радост да видим грейналите усмивки и очи, пълни с признателност у всички тези деца и хора на достолепна възраст. В знак на благодарност те също ни поднесоха хубави песни и пожелания за светли празници, здраве, благополучие. Изпратиха ни и с покана да им гостуваме отнов. И ще го направим. Скоро!
 
Радио 999 предварително изказва благодарност към всички граждани, фирми или организации, които ще се включат в тази кампания и помогнат на децата и възрастните хора от двете институции в Ямбол, както и на нуждаещите се от възкресенска радост хора в града ни.

На нашата ФБ страница и сайт (www.radio999bg.com) с удоволстивие ще публикуваме информация за всяка една подобна инициатива, свързана с вашите дарения и помощ за тях.
 
Предстои най-светлият Християнски празник, нека бъдем добри към най-близките и помогнем на хората в нужда! 







Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Окончателно: ВАС отмени заповедта на ОДБХ – Ямбол за евтаназия на стадото на Ана Петрова от Болярово
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!