Обратно към категорията

Пътната обстановка

   

Пътната обстановкаСпокойно е движението в областите Ямбол и Сливен. С повишено внимание трябва да се шофира в участъка на автомагистрала „Тракия“ в района на новозагорското село Загорци. Там движението в изпреварващата лента е ограничено поради ремонт на мантинелата в разделителната ивица. По пътя Ямбол - Сливен има полицейски екипи в село Крушаре и на разклона за село Камен.

Трафикът по пътя, който е и връзка с автомагистрала „Тракия“ е натоварен. Пътен възел „Ямболската детелина“, по същия път, е участък с повишена опасност за ПТП. Полицейски екипи има също в района на „Петолъчката“, Минерални бани – отбивката за село Ковачите и Нова Загора.

 Камери за видеонаблюдение са разположени в районите на селата Подслон и Съдиево, както и на изхода на Нова Загора в посока София.
В област Ямбол по пътя между селата Малък Манастир и Голям Манастир движението е пренасочено само в едното платно, заради пропаднали настилка и насип. На Обходен път Изток на град Ямбол, заради ремонтни дейности по настилката, движението е двупосочно в едната лента.

Ограничения в движението има въведени в областта заради свлачища. Пропаднала е част от пътя между селата Бяла и Новачево. Движението в района се осъществява само в едната пътна лента.

Свлачище по пътя Сливен – село Ичера е причина за забрана на движението в този участък, препоръчва се преминаване през кръстовище „Петолъчката“. Другият обходен маршрут е през Абланово - Даулите – връх Българка – Ичера, но състоянието на пътя не е добро.
Забранено е преминаването на тежкотоварни автомобили над 10 тона през проходите Вратник и Твърдишки. Котленският проход е отворен за всички превозни средства.

По пътя Котел - Кипилово се ограничава движението за тежкотоварни автомобили над 12 тона.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Ден на отворените врати в ОДМВР – Ямбол
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!