Обратно към категорията

Продължават уличните ремонти и обособяването на нови паркинги в Ямбол

   

Продължават уличните ремонти и обособяването на нови паркинги в ЯмболПродължават дейностите по рехабилитация на улици, ремонт на тротоари и оформяне на нови паркоместа в Ямбол.
В ход е текущият ремонт на ул. „Крали Марко“ в отрязъка от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Бакаджик“. Дължината на отсечката е 144 метра. Изцяло реновирано е вече  паркинг пространството пред блок 82 на същата улица. Положени са 1 127 кв. метра асфалт и е изградена нова тротоарна площ от 330 кв. метра.
Започна и благоустрояването пред блок 56 в к-с „Граф Игнатиев“, което включва преасфалтиране на улицата пред жилищната сграда, подмяна на тротоарната настилка и оформяне на нови паркоместа.
Уличните ремонтни дейности в града се допълват и от частична подмяна на паважната настилка на улица „Александър Стамболийски“. Предстои основен ремонт на паркинг за 52 автомобила на ул. „Браила“.
Допълнителни паркинг места бяха обособени и в западната част на Градския парк, до Лятното кино.
Възстановена, след пропадане, е асфалтовата настилка на моста за Търговията. Сред приключените ремонтни дейности са и тези по ул. „Цар Иван Александър“, с положени 390 кв. м асфалт по уличното платно и 187 кв. метра унипаваж по тротоара.
Поетапното обновяване на уличната мрежа се извършва в съответствие с цялостната стратегия за възстановяване на пътната инфраструктура в града.









Вижте още

 

Напиши коментар

Клик за нова
Попълнете всички полета!

Няма публикувани коментари. Публикувай първия коментар!

Реклама

Банер 1

 

Времето в Ямбол

Видео

Овладяха пожара над Котел с участие и на хеликоптер
Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам!