Заседава Общински съвет Тунджа


26/07/19 09:54:09коментари:0Заседава Общински съвет Тунджа

Днес заседава Общински съвет Тунджа. Първата точка от дневния ред е отчет за изпълнение на бюджета на общината за 2018 година. Съветът ще гласува по предложението на кмета Георги Георгиев за подобряване на достъпа до социални и здравни услуги на деца и възрастни в риск и с увреждания чрез безвъзмездно финансиране по Оперативна програма „Развитие на човешките
ресурси“. Процедура за това е обявена в момента от Местна инициативна група Тунджа, а общината е допустим кандидат по нея. В дневния ред на сесията е включено и включване на помещения в селата Победа и Хаджидимитрово и на общински поземлен имот в село Търнава в Годишната програма за управление и разпореждане с имотите общинска собственост. За наемане на тези имоти вече има кандидати. Три от точките в дневния ред са свързани и с предложение за сериозна инвестиция в землището на село Могила по главния път Петолъчката-Окоп. Става въпрос за бензиностанция, газстанция, ТИР-паркинг и заведение за бързо хранене, за които започват процедури по изготвяне на строителните планове.  
Общинската администрация представя и годишен отчет за приходите от концесионни договори за 2018г., а председателят на местния парламент - отчет за дейността на Общински съвет Тунджа и неговите комисии през периода януари 2019- юни 2019 г.   
КоментариСледвайте ни във Фейсбук

Търси

Най-четени новини днес


ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА МАРИЯН ТРИФОНОВ ОТ СЛИВЕН

ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ГРОЗИ ЗАПОДОЗРЕНИЯТ ЗА ЗВЕРСТВОТО В СОТИРЯ

МОТОПЕДИСТЪТ, ПОСТРАДАЛ ПРИ КАТАСТРОФА В ЯМБОЛ Е В РЕАНИМАЦИЯ

Само един кандидат за началник на РУО-Ямбол


Най-коментирани новини

ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА МАРИЯН ТРИФОНОВ ОТ СЛИВЕН

Предвижда се изграждане на стена за катерене в спортна зала „Асеновец“ в Сливен

ПРОТЕСТ И КОНТРАПРОТЕСТ В КРУШАРЕ

Жегата подпали 600 дка сухи треви край боляровското село Воден


Реклама

Следвай ни в Twitter


Follow radio999bg on Twitter

Преводач

ОЩЕ НОВИНИ